Καλησπέρα καιρό έχουμε να τα πούμε έπιασε φθινόπωρο καιρός για κάτι νέο σήμερα θα σας γράψω μια συνταγή για κοτομπιφτεκια που τα δοκίμασα με διάφορους τρόπους και τελικά βρήκα το καλλίτερο γιαυτό και σας το αφιερώνω
Β Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα σε λίγο λάδι μέχρι να μαραθουν όχι να μαυρίσουν σε μια λεκανιτσα βάζουμε τον κιμά την φρυγανιά την ντομάτα το σωταρισμένο κρεμμύδι και σκόρδο ,το μείγμα Κεντάκι την μουστάρδα σκόνη το κάρυ την ρίγανη αλάτι πιπέρι και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν όλα τα υλικά αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες να ενωθούν όλα τα υλικά και να βγάλουν το άρωμά τους ψήνουμε στο γκριλ τόσο όσο να ροδοψηθουν και από τις 2 μεριές δεν θέλουν πολύ ψήσιμο γιατί θα στεγνώσουν καλή σας όρεξη στο site μέσα θα βρείτε πως κάνουμε το μείγμα για κοτόπουλο Κεντάκι και κάρυ σπιτικό είναι τέλειο μεράκι θέλει και υπομονή άλλα το αποτέλεσμα θα σας μείνει αξέχαστο
- 500 γραμ. κιμάς από κοτόπουλο στήθος
- 3/4 φ.τ φρυγανιά
- 2 κ.σ λάδι
- 3 κ.σ ούζο προαιρετικά
- 1 ντομάτα περασμένη από τον τριφτη
- 1/4 μαϊντανό
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ.σ μείγμα για κοτόπουλο Κεντάκι
- 1 κ.σ μουστάρδα σκόνη
- 1 κ.γ κάρυ
- 1 κ.γ ρίγανη
- 1 κ.γ αλάτι
- 1/2 κ.γ πιπέρι
Β Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα σε λίγο λάδι μέχρι να μαραθουν όχι να μαυρίσουν σε μια λεκανιτσα βάζουμε τον κιμά την φρυγανιά την ντομάτα το σωταρισμένο κρεμμύδι και σκόρδο ,το μείγμα Κεντάκι την μουστάρδα σκόνη το κάρυ την ρίγανη αλάτι πιπέρι και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν όλα τα υλικά αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες να ενωθούν όλα τα υλικά και να βγάλουν το άρωμά τους ψήνουμε στο γκριλ τόσο όσο να ροδοψηθουν και από τις 2 μεριές δεν θέλουν πολύ ψήσιμο γιατί θα στεγνώσουν καλή σας όρεξη στο site μέσα θα βρείτε πως κάνουμε το μείγμα για κοτόπουλο Κεντάκι και κάρυ σπιτικό είναι τέλειο μεράκι θέλει και υπομονή άλλα το αποτέλεσμα θα σας μείνει αξέχαστο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου