2 κ.τ βρασμένα ρεβίθια
1 κ.σ ταχίνι
2 κ.σ λεμόνι
1/2 κ.γ κύμινο
1/2 κ.γ πάπρικα
3 σκελ. σκόρδο λιωμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης από κονσέρβα ψιλοκομμένη
1/4 κ.τ λάδι
1 κ.γ βασιλικός
1/2 κ.γ ρίγανη 1 κ.γ αλάτι
βάζουμε όλα τα υλικά στο πλεντερ και κτυπάμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα
εάν είναι πολύ πηχτό το μείγμα ρίχνουμε λίγο λαδάκι ακόμα
καλό είναι να το φτιάξουμε από την προηγούμενη μέρα γίνεται νοστιμότερο
1 κ.σ ταχίνι
2 κ.σ λεμόνι
1/2 κ.γ κύμινο
1/2 κ.γ πάπρικα
3 σκελ. σκόρδο λιωμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης από κονσέρβα ψιλοκομμένη
1/4 κ.τ λάδι
1 κ.γ βασιλικός
1/2 κ.γ ρίγανη 1 κ.γ αλάτι
βάζουμε όλα τα υλικά στο πλεντερ και κτυπάμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα
εάν είναι πολύ πηχτό το μείγμα ρίχνουμε λίγο λαδάκι ακόμα
καλό είναι να το φτιάξουμε από την προηγούμενη μέρα γίνεται νοστιμότερο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου